SKS scoorde twee prachtdoelpunten via Steven Van Genechten, maar alweer was de matchwinnaar doelman Tom Janssens.Op een klein en hobbelig veld, zou het voor SKS geen makkelijke opdracht worden om een goed op dreef zijnde thuisploeg partij te geven. In de aanvangsminuten zag je inderdaad onmiddellijk dat RH het de bezoekers zeer lastig zou maken. Reeds op het kwartier moet Tom Janssens een eerste keer ingrijpen en duwt een listig schot in hoekschop. Amper twee minuten later redt hij weer de meubelen en de rebound levert de thuisploeg enkel een hoekschop op. SKS probeert de wedstrijd te neutraliseren via het middenveld om dan met snelle counters de thuisverdediging te belagen, en daar slaagt het aanvalstrio Van Grieken, Van Genechten en Van Mechelen wel degelijk in. We rusten met de brilscore op het bord.De tweede helft is amper begonnen en na een geharrewar voor het SKS doel, strandt een schot vanop korte afstand op het lichaam van de SKS-doelman. Maar vijf minuten later (54'), op een verre uittrap van Janssens, controleert Van Genechten met een technisch staaltje de bal, tikt die met een kleine retro over het hoofd van de verdediger om dan met veel beheersing, de lokale doelman met een zuivere uitgevoerde lobbal te verschalken, 0-1. Dit was een pareltje!In de 58' is het weer Van Genechten die op rechts kan doorgaan, en met een mooie beweging twee verdedigers in de wind zet om uiteindelijk ook de uitgekomen doelman te dribbelen en rustig de 0-2 voorsprong optekent. SKS kan nu rustiger voetballen en dat leidt dan ook tot een beter samenspel. Marc Van Grieken probeert ook zijn goaltje mee te pikken maar tot tweemaal toe pareert de RH doelman zijn schot. In de 78' kent de scheidsrechter een strafschop toe aan RH maar doelman Tom Janssens blijft onklopbaar en houdt zijn netten gaaf. SKS pakt de drie punten mee en is nu vrijwel zeker voor deelname aan de eindronde. Spijtig dat niet minder dan vier spelers geel pakten, waardoor drie van hen, Laeremans, Van Grieken en Boumohcine volgende wedstrijd tegen Linda Olen zullen moeten missen.[b]Deze thuiswedstrijd tegen Linda Olen gaat door op zaterdag 17 april om 18 uur.[/b]Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Mannaerts Yves-Baeten Michael-Lambrechts Jasper-Van Den Eynden Eric-Laeremans Hans(86'Boumohcine Karim)-Baeten Steffe(90'Sels Gunter)-Van Mechelen Toon-Van Genechten Steven(88'Sukmuang Thanet)-Van Grieken Marc.[i]Verslag Jef Peeters/ SKS/ ThalsFM[/i]